Kledingkast op maat

Kledingkast op maat in Rotterdam

Wanneer je maar niet de perfecte kledingkast vindt voor in jouw kamer, kan je deze het best op maat laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV! Op deze manier heb je een meubelstuk dat precies bij jou past: uniek, eigentijds en creatief. Bij ons kun je altijd rekenen op een op maat gemaakte kledingkast die perfect in jouw huis past.

De kledingkast op maat die jij wilt hebben, gemaakt in ons atelier in Rotterdam

Een echt apart stuk meubilair, dat vind je bij Meubelmakerij Rotterdam BV. Heb je al een idee over hoe jouw ideale kledingkast eruit moet zien? Wij zetten het graag om in een concreet ontwerp, zodat jij een kledingkast op maat kunt laten maken die volledig volgens jouw wensen is. Natuurlijk kun je hierbij altijd rekenen op een creatieve twist. Onze meubelstukken zijn namelijk echt apart. Dat zie je ook zeker terug als je een kledingkast op maat laat maken in ons atelier in Rotterdam.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Een op maat gemaakte kledingkast: praktisch, functioneel en stijlvol

Wanneer je jouw kledingkast op maat gaat laten maken bij ons atelier in Rotterdam, krijg je gegarandeerd de praktische kast die aan al jouw wensen voldoet en geheel past bij jouw eigen stijl. We bespreken jouw ideeën en in combinatie met onze ervaring en creativiteit, komen we tot een uniek ontwerp. Ook tijdens het productieproces houden we intensief contact. Zo krijg jij de op maat gemaakte kledingkast van je dromen.

Uitgelichte projecten