Boekenkasten op maat

Boekenkasten op maat in Rotterdam

Boekenkasten kunnen een kamer een bijzondere uitstraling geven, vooral als je ze op maat laat maken door Meubelmakerij Rotterdam BV. Alle meubels die wij maken zijn uniek, exclusief en origineel. Door een boekenkast te laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV haal je dan ook een uniek pronkstuk in huis dat niemand anders heeft.

Unieke boekenkasten op maat gemaakt in Rotterdam

Wil je graag een mooie boekenkast in je huis, maar kun je die ene perfecte maar niet vinden? Dan laat je deze gewoon op maat maken. Bij Meubelmakerij Rotterdam BV zetten we jouw idee om in een concreet ontwerp waarin we volledig voldoen aan jouw wensen. Vervolgens bouwen we het meubel voor je. Laat je jouw boekenkasten op maat maken door Meubelmakerij Rotterdam BV, dan maken wij voor jou een unieke en moderne kast die meteen bijdraagt aan de uitstraling van je kamer.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Onderscheid jezelf door je boekenkasten op maat te laten ontwerpen door ons in Rotterdam

Wil jij een bijzondere boekenkast of een ander opvallend en creatief meubelstuk in huis hebben? Schakel dan Meubelmakerij Rotterdam BV in! In ons atelier in Rotterdam maken wij de mooiste boekenkasten op maat. Samen kijken we naar jouw situatie en bespreken we onze ideeën. Tijdens het gehele ontwerp- en productieproces houden we intensief contact, zodat jij als klant altijd tevreden bent met het eindresultaat. Maak een afspraak met ons door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur ons een e-mail. Dan heb je voor je het weet een pronkstuk in huis, ontworpen en gemaakt door Meubelmakerij Rotterdam BV.

Uitgelichte projecten