Tv-wandmeubel op maat laten

Tv-wandmeubel op maat laten maken in Rotterdam

Wanneer je ervoor kiest om een tv-wandmeubel op maat te laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV, zorgen wij ervoor dat het een echte centerpiece wordt voor je woonkamer. Alle meubels die wij maken zijn namelijk apart en eigentijds, maar zeker ook gebruiksvriendelijk. Wij maken speciaal voor jou een ontwerp en een meubel op maat, dat volledig voldoet aan jouw wensen, maar met onze creatieve twist. Wij weten het al zeker, dit wordt een gouden samenwerking!

Origineel tv-wandmeubel op maat gemaakt in Rotterdam

Schakel je ons in voor het ontwerpen en maken van een tv-wandmeubel? Dan ontvang je meer dan alleen een praktische oplossing. Bij ons kun je namelijk rekenen op een meubel dat, dankzij zijn originaliteit en creativiteit, een echte blikvanger is. Hierdoor krijgt jouw woonkamer meteen een bijzondere en eigentijdse uitstraling. Laat je door Meubelmakerij Rotterdam BV een tv-wandmeubel op maat maken? Dan betrekken wij je bij alle fases van het ontwerp- en productieproces. Dankzij dit intensieve contact kunnen wij je garanderen dat je volledig tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Staat er bij jou binnenkort ook een echte blikvanger in de woonkamer?

Neem eens een kijkje bij onze projecten om te zien wat we tot nu toe zoal hebben gemaakt en om alvast inspiratie op te doen voor jouw nieuwe tv-wandmeubel. Denk je dat er een klik is met ons en onze ontwerpen? Neem dan snel contact met ons via e-mail of door te bellen naar +31 10 7200855 en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wie weet staat er binnenkort wel een op maat gemaakt tv-wandmeubel van Meubelmakerij Rotterdam BV in jouw woonkamer!

Uitgelichte projecten