Kasten op maat

Kant op maat gemaakt in Rotterdam

Kast op maat uit Rotterdam

Bij Meubelmakerij Rotterdam BV krijg je de beste kwaliteit kasten op maat, perfect afgestemd op jouw interieur. Onze kasten zijn gemaakt met zorg en aandacht voor detail, zodat je altijd een stijlvolle, duurzame en praktische oplossing voor jouw interieur krijgt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne kast, met onze kasten op maat kun je altijd een uniek meubelstuk creëren dat perfect bij jouw persoonlijke stijl past. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over de juiste materialen voor je kast, zodat je een product krijgt dat jarenlang meegaat.

Aparte kasten, speciaal op maat ontworpen en gemaakt in Rotterdam

Bij ons kun je altijd rekenen op maatwerk kasten. Alle meubels die wij voor je maken zijn speciaal door ons ontworpen en gerealiseerd. Dit vinden we bij Meubelmakerij Rotterdam BV belangrijk, want alleen door de kasten op maat te maken passen ze perfect in jouw huis en voldoen ze precies aan jouw wensen. De ideeën en wensen van jou als klant staan dan ook centraal in de ontwerpen en meubels die wij maken. Naast kasten op maat, maken wij ook tafels, tv meubels, wandkasten, inloopkasten en boekenkasten aan. Onze meubelstukken zijn gemaakt met zorg en aandacht voor detail, zodat je altijd een stijlvolle, duurzame en praktische oplossing voor jouw interieur krijgt. 

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Ambachtslieden met een passie, een vak dat we verstaan. Hout en staal bewerken is onze grootste liefde. Oud Hollands is niet de basis, we kijken naar de toekomst, naar morgen en volgende week. Een stijl die tijdloos is, op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en sterk. We bouwen aan, creëren en ontwikkelen. Vanuit ideeën op papier, naar plannen op de Mac. Tot prachtige, functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

We zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze thuisbasis en past als een handschoen. Onze ideeën lijken wel uit het brein van Rem Koolhaas te zijn gekomen. Of hebben wij zijn creativiteit geïnspireerd? We versterken elkaar, dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Van woonkamer, keuken tot werkkamer, wij zijn gepassioneerd over Rotterdam. Onze klanten begrijpen de kwaliteit die wij leveren, in dingen zo klein als details en zo groot als het geheel. We babbelen over schetsen en ontwerp, en polijsten chroom en tafelbladen. Wij laten de stad Rotterdam glanzen.

Maak jouw huis af met unieke op maat gemaakte kasten

Gebaseerd op jouw wensen en ideeën maken wij, in onze werkplaats in Rotterdam, unieke kasten op maat die perfect in jouw huis passen. Dankzij Meubelmakerij Rotterdam BV heb je echt een bijzonder stuk meubilair in je huis staan. Neem eens een kijkje bij onze projecten om alvast een voorbeeld te zien van de meubels die wij ontwerpen en maken. Denk je dat onze meubels het interieur van jouw huis helemaal afmaken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of door een e-mail. te sturen.

Uitgelichte projecten