Kasten op maat

Kasten op maat in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar unieke kasten die speciaal voor jouw huis op maat gemaakt zijn, moet je eens een kijkje nemen bij Meubelmakerij Rotterdam BV. Bij ons kun je altijd rekenen op creatieve concepten en een persoonlijk ontwerp dat speciaal voor jouw toepassing is gemaakt. Wij voorzien alle particulieren van stijlvolle en praktische kasten.

Aparte kasten, speciaal op maat ontworpen en gemaakt in Rotterdam

Bij ons kun je altijd rekenen op maatwerk kasten. Alle meubels die wij voor je maken zijn speciaal door ons ontworpen en gerealiseerd. Dit vinden we bij Meubelmakerij Rotterdam BV belangrijk, want alleen door de kasten op maat te maken passen ze perfect in jouw huis en voldoen ze precies aan jouw wensen. De ideeën en wensen van jou als klant staan dan ook centraal in de ontwerpen en meubels die wij maken.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Maak jouw huis af met unieke op maat gemaakte kasten

Gebaseerd op jouw wensen en ideeën maken wij, in onze werkplaats in Rotterdam, unieke kasten op maat die perfect in jouw huis passen. Dankzij Meubelmakerij Rotterdam BV heb je echt een bijzonder stuk meubilair in je huis staan. Neem eens een kijkje bij onze projecten om alvast een voorbeeld te zien van de meubels die wij ontwerpen en maken. Denk je dat onze meubels het interieur van jouw huis helemaal afmaken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of door een e-mail. te sturen.

Uitgelichte projecten