Meubels op maat laten maken

Maatwerk: meubels die volledig tegemoetkomen aan jouw wensen

Een meubelstuk dat net even afwijkt van de standaard. En dat volledig aansluit bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt. Ben je daarnaar op zoek? Mooi! Want bij Meubelmakerij Rotterdam wordt dat werkelijkheid. Aan de hand van een berg creativiteit, kennis én vaardigheden, maken wij meubels op maat. Exact zoals jij het wil.

Waarom meubels op maat laten maken?

Waarom volgens ons íedereen meubels op maat zou moeten laten maken? Eigenlijk hebben we daar een heel simpel antwoord op: wij vinden standaard maar saai. Elk mens is uniek en iedereen verdient meubels die écht bij hem/haar passen. Want zeg nou zelf: een wereld waarin ieder meubelstuk rechtstreeks onder de kopieermachine vandaan lijkt te komen is nogal geestdodend, toch? Houden wij creatievelingen niet van.

Meubels laten maken: wensen zonder grenzen

We zijn dan wel nuchtere Rotterdammers, van jouw aangegeven wensen vinden we eigenlijk niks te gek. Of je nu een inbouwkast, tv-meubel, tafel, wasmachinekast of misschien wel een heel keukenblok op maat wil laten maken: wij zijn tot veel in staat. Zelfs voor het maken van kasten met een schuine wand en/of een complete kastenwand deinzen wij niet terug. De mogelijkheden zijn oneindig. Het exacte ontwerp bespreken we als je bij ons langskomt.

Het materiaal van jouw nieuwe meubilair

Met het op maat laten maken van meubilair doelen we niet alleen op de keuzevrijheid wat betreft het type meubelstuk en de afmetingen ervan. Ook welk materiaal we gebruiken laten we aan jou over. Dát bepaalt immers voor een groot deel of de tafel, kast of tv-meubel in het oog springt. De basismaterialen die voornamelijk als populair uit de bus komen zijn gespoten MDF en houtfineer op MDF. Maar gaat jouw hart ergens anders sneller van kloppen, dan is dat altijd bespreekbaar.

Jouw wensen en eisen zijn leidend

Een uniek meubelstuk voor iedereen dus. Het geluk dat wij hebben, is dat we zijn gezegend met de expertise om dát te verwezenlijken. Bij Meubelmakerij Rotterdam toveren we heel wat hout om tot ware pronkstukken. Ons geheim? We luisteren altijd goed naar jouw wensen. Die staan centraal. Hebben we die helder, dan hoeven we alleen nog maar onze passie, kennis en skills uit de (op maat gemaakte) kast te halen. En dat gebeurt eigenlijk vanzelf, bij ervaren meubelmakers zoals wij.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Stappenplan van A tot Z: meubels op maat

Benieuwd wat je precies kunt verwachten als je Meubelmakerij Rotterdam besluit in te schakelen? In ons uitgebreide stappenplan nemen we je mee in het gehele proces. Waar het in het kort op neerkomt: we brengen jouw wensen en eisen in kaart, geven (interieur)advies waar nodig, bespreken het budget, ontwerp en de levertijd en steken vervolgens de handen uit de mouwen van onze werkoutfit. Hebben we jouw droommeubelstuk ter wereld gebracht? Ook dan kun je nog rekenen op de beste service. Het leveren, plaatsen en monteren van jouw nieuwe pronkstuk bijvoorbeeld.

Een greep uit onze succesverhalen

Eén van de redenen waarom wij dit werk zo leuk vinden: de voldoening die komt kijken bij het voltooien van een meubelstuk op maat. Onze geschiedenis bestaat uit tal van succesverhalen en dat brengt trots, blijdschap én nog meer drive om dit vak voort te zetten met zich mee. Want eerlijk is eerlijk: hoe tof is het dat een globale schets op de tekentafel langzaam maar zeker transformeert tot een waar kunstwerk? Een impressie van welke projecten we onder meer op onze naam hebben staan vind je hier.

Langskomen in onze showroom?

Zie je de handige Harry’s die schuilen achter het succes van Meubelmakerij Rotterdam graag eens zelf aan het werk? En/of is wat advies over maatwerk meubels wel welkom? Dan weet je wat je te doen staat: langskomen in onze showroom met daaraan grenzend onze werkplaats. Hier zie, voel en ruik je de door ons gemaakte meubels in levende lijve. Onder het genot van een Rotterdams ‘bakkie pleur’ vraag je ons álles wat je wil weten over meubels op maat laten maken. Wel belangrijk hierbij: laat van tevoren even weten dat je komt, door middel van het inplannen van een afspraak. Dan zorgen we ervoor dat we dat lijmpistool en die zaag even laten rusten.

 

Het meubel van je dromen tot realiteit maken?

Ben je enthousiast over onze kennis en kunde? En kun je niet wachten meubels te laten maken die volledig matchen met jouw smaak, interieur én persoonlijkheid? Neem snel contact met ons op en vertel ons wat we voor je kunnen betekenen. Wij staan in ieder geval te popelen jou te helpen aan het meubelstuk van je dromen.

Uitgelichte projecten