Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten op maat

Voor inbouwkasten op maat, waarvan je de originaliteit zult prijzen, ga je naar de creatieve en professionele meubelmakers van Meubelmakerij Rotterdam BV. Wij bieden voor particulieren namelijk zowel grote als kleine interieuroplossingen aan. Wij houden van maatwerk en zorgen ervoor dat we, in volledige samenspraak met jou, een optimaal eindresultaat kunnen bieden.

Maatwerk heeft altijd een grote meerwaarde.

Het is namelijk precies zoals jij het hebben wilt. Niet alleen op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van stijl en sfeer. Daarom komen we graag bij jou langs om een goed beeld te krijgen van de ruimte waar de inbouwkasten op maat komen te staan. We maken dan in samenspraak met jou een passend ontwerp waarna de bouw van de inbouwkasten van start kan gaan. Wij wensen je pas veel plezier met je nieuwe inbouwkasten als we ze geplaatst hebben.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Persoonlijk proces

Wij zorgen er altijd voor dat je bij het hele proces betrokken wordt. Van het maken van de inbouwkasten op maat en het ontwerp, tot het bespreken van de prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Bel hiervoor naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

Uitgelichte projecten