Inbouwkasten op maat

Een inbouwkast op maat gemaakt vanuit Rotterdam

Voor inbouwkasten op maat, waarvan je de originaliteit zult prijzen, ga je naar de creatieve en professionele meubelmakers van Meubelmakerij Rotterdam BV. Wij bieden voor particulieren namelijk zowel grote als kleine interieuroplossingen aan. Wij houden van maatwerk en zorgen ervoor dat we, in volledige samenspraak met jou, een optimaal eindresultaat kunnen bieden. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van inbouwkasten op maat en bieden jouw woning daarmee het perfecte stukje meubel dat aan al jouw wensen en eisen voldoet. Onze meubelmakers staan garant voor een stijlvolle en perfect passende inbouwkast op maat, die jouw interieur een unieke touch geeft. We maken de kasten met de beste materialen en luisteren naar jouw wensen, zodat je precies krijgt wat je wilt. We streven ernaar om met onze vakmanschap en creativiteit jouw wensen uit te voeren.

Maatwerk heeft altijd een grote meerwaarde.

Het is namelijk precies zoals jij het hebben wilt. Niet alleen op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van stijl en sfeer. Daarom komen we graag bij jou langs om een goed beeld te krijgen van de ruimte waar de inbouwkasten op maat komen te staan. We maken dan in samenspraak met jou een passend ontwerp waarna de bouw van de inbouwkasten van start kan gaan. Wij wensen je pas veel plezier met je nieuwe inbouwkasten als we ze geplaatst hebben.

Wij maken niet alleen inbouwkasten op maat, maar ook tafels, tv meubels, wandkasten, inloopkasten en boekenkasten. Alle kasten worden met de grootste zorg vervaardigd.

Verder kun je erop vertrouwen dat wij alleen de beste materialen gebruiken om je inbouwkasten op maat te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche zijn we in staat de hoogste kwaliteit te bieden als het gaat om het maken van inbouwkasten. Je kunt er dus op vertrouwen dat je jarenlang plezier zult hebben van je inbouwkasten op maat.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden die hun vak verstaan. Het bewerken van hout en staal is onze passie. We zijn modern en tijdloos op onze manier, zonder de traditionele Oud Hollandse stijl te gebruiken. We staan klaar om onze creativiteit nu en in de toekomst te gebruiken.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is een stevige constructie, gebouwd van staal en afgewerkt met een laagje hout. Terwijl we aan de slag gaan met de schetsen op papier, genieten we van de robuuste en eerlijke koffie van de buren. Deze schetsen worden getransformeerd tot plannen op de Mac, die uiteindelijk leiden tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam uit de naoorlogse architectuur. Rotterdam past bij ons als een jas op maat. Onze kasten lijken soms op het werk van Koolhaas, of heeft zijn creatieve brein ons geïnspireerd? Het is duidelijk dat we elkaar aanvullen.

Alles op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van binnenruimtes, van woonkamer tot werkkamer. Wij houden ervan om Rotterdam te bekleden met onze creaties. Onze klanten waarderen het oog voor detail en het algehele plaatje dat wij creëren. Wij brainstormen over ontwerpen, praten over verfijnde afwerkingen en polijsten chroom en tafelbladen.

Persoonlijk proces

Wij zorgen er altijd voor dat je bij het hele proces betrokken wordt. Van het maken van de inbouwkasten op maat en het ontwerp, tot het bespreken van de prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Bel hiervoor naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

Uitgelichte projecten