Moderne wandkasten op maat

Moderne wandkasten op maat laten maken

Wanneer je speciale, moderne wandkasten in huis wilt, is het van belang om deze op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat de wandkasten perfect in de gewenste ruimte passen. Niet alleen op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van stijl en sfeer. Het is namelijk belangrijk om een goede combinatie te verkrijgen tussen functionaliteit en esthetiek. Zo ontstaan moderne wandkasten geheel op maat die praktisch zijn en dienen als een echte blikvanger.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Ervaar het zelf

Wil je moderne wandkasten op maat laten maken door ons? In dat geval word je bij het gehele proces betrokken. Wij willen graag zo veel mogelijk informatie om het gewenste resultaat te kunnen leveren. Door je bij het gehele proces te betrekken, kunnen we moderne wandkasten leveren die op elk gebied aan je wensen voldoen; zowel qua afmetingen als qua stijl. Kom op afspraak eens langs in onze showroom en werkplaats en ervaar zelf hoe we te werk gaan en wat we al gemaakt hebben. Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kun je ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur ons een e-mail.

Uitgelichte projecten