Tafel op maat

Tafel op maat laten maken in Rotterdam

Met Meubelmakerij Rotterdam BV valt er van alles te realiseren, al je dromen kunnen werkelijkheid worden. Meubelmakerij Rotterdam kan je inspireren en je wensen laten realiseren op basis van jouw woonwensen en behoeftes. Van inloopkasten tot tafels op maat, met Meubelmakerij Rotterdam zit je goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het op maat maken van meubels, en dus ook die van jouw. Wij werken met man en macht om unieke en aparte meubels te maken, hierdoor zijn de items die wij maken exclusief. Ook hebben wij een showroom die je kan bezoeken, deze zit gevestigd op het bedrijventerrein Hoog Zestienhoeven aan de noordzijde van Rotterdam, er is voldoende parkeerruimte en bovendien is dat gratis. Wat houdt je nog tegen om even langs te komen? Maak gauw een afspraak en kom gezellig langs!

Wat kan Meubelmakerij Rotterdam?

Meubelmakerij Rotterdam BV maakt de meubels die jij zoekt. Wij maken de meubels met passie en zorgen ervoor dat ze uniek en exclusief zijn. Wij werken vanuit onze loods in Rotterdam, hier hebben wij ook een showroom die je kan bezoeken, iedereen is hier welkom om naar al onze creaties te kijken.

Het maken van aparte meubels is ons vak en doen wij met passie en plezier. Met elk idee kunnen wij aan de slag om de meubelen van je dromen te realiseren. Tafel op maat laten maken? In Rotterdam is het geen probleem. Naast onze maatservice kunnen we ook unieke interieurs maken.

Wij maken de meubels waar jij van droomt en precies hoe jij ze wenst dit doen wij vanuit onze kunstzinnige loods die ook gevestigd zit in Rotterdam. Ben je opzoek naar een bedrijf die een tafel op maat maakt in Rotterdam, neem dan vooral contact op met Meubelmakerij Rotterdam BV, wij kunnen je gegarandeerd helpen met een unieke tafel.

Welke stappen onderneemt Meubelmakerij Rotterdam BV?

Voor het proces is het van belang dat we van te voren goed contact met elkaar hebben. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten en zo weten wij ook precies wat we voor jou kunnen betekenen. Daarom vragen we voordat we gaan beginnen om een aantal dingen, zoals bijvoorbeeld de gewenste maten, de beschikbare ruimte, of er een plattegrond beschikbaar is, wat het doel is en misschien wel het belangrijkste voor ons, wat is de sfeer?

Aan de hand hier van maken wij een indicatie van de prijs en gaan wij aan de slag met een ontwerp. Als het definitieve ontwerp af is hebben wij te maken met een levertijd van ongeveer vier tot acht weken, dit hangt af van de grote van het project. Voor grotere projecten kan de levertijd uitlopen tot vier tot zes maanden tot wij het kunnen gaan plaatsen. Wij zorgen voor alle benodigdheden en zorgen ervoor dat wij op tijd bij jouw voor de deur staan.

Mocht het voorkomen dat er toch iets stuk gaat, dan komen wij dat uiteraard maken, als dit binnen een jaar gebeurt valt dit onder de garantie en doen wij het uiteraard kosteloos. De kosten zullen wij van te voren altijd met je doornemen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, we blijven ten slotte wel Rotterdammers.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Waarom kiezen voor Meubelmakerij Rotterdam?

Wil je een tafel op maat in Rotterdam? Dan ben je bij Meubelmakerij Rotterdam BV aan het goede adres. Door bijvoorbeeld te zoeken op Maat tafel Rotterdam zul je ook uitkomen bij Meubelmakerij Rotterdam BV. Naast het maatwerk kunnen wij ook nog veel inbreng hebben op het interieur en weten wij als geen ander een gezellige sfeer te creëren. Daarnaast zouden we je keuken ook onder handen nemen en voor reparaties staan wij ook altijd klaar. Onze specialisten werken nauw met de stylisten waardoor alles in de puntjes wordt uitgewerkt. In de showroom kun je zien hoe wij te werk gaan, dit komt omdat we werkplek aan de showroom grenst. Hierdoor krijg je niet alleen een kijkje in de showroom maar ook een uniek kijkje in onze werkplaats. Je hoeft niet perse een idee te hebben met wat je wilt, wij willen je ook verassen met een schets die we later na een akkoord voor je kunnen uitwerken. We houden nauw contact met elkaar zodat alles helemaal duidelijk is voordat we beginnen aan het proces. Als we een overeenstemming hebben zullen wij het plan helemaal uitwerken. 

Uitgelichte projecten