Interieurbouw op maat

Een interieur op maat gemaakt uit Rotterdam!

Voor een interieur op maat ga je naar Meubelmakerij Rotterdam BV. Heb je een origineel meubel nodig dat precies in jouw woning of kantoor past, maar vind je dit niet op de woonboulevard?

Kom dan naar Meubelmakerij Rotterdam BV. Wij zijn de specialist op het gebied van op maat gemaakte interieurbouw. Wij maken creatieve concepten voor een interieur op maat in Rotterdam en bieden al sinds 2007 totaaloplossingen op dit gebied.

Praktische en stijlvolle interieurbouw op maat in Rotterdam

Wij zijn er voor alle particulieren in Rotterdam die interieurbouw op maat nodig hebben. Denk hierbij aan verschillende meubels zoals kasten, denk aan boekenkasten, inbouwkasten, inloopkasten en wandkasten maar ook tafels en tv meubels. Wij hebben niet alleen oog voor esthetiek, maar ook voor praktische toepassingen. Daarnaast kunnen wij meer dan alleen die ene kast of tafel op maat maken; wij kunnen het gehele interieurconcept doorvoeren in je interieur. Door jouw wensen en eisen te combineren met onze kennis en ervaring, bereiken wij altijd het beste resultaat.

Ben je op zoek naar een meubelmaker in Rotterdam die jouw tafel op maat kan laten maken? Meubelmakerij Rotterdam helpt jou bij het op maat maken van alle meubels. Bespreek daarom de mogelijkheden zodat wij kunnen voldoen aan jouw wensen.

Intensief contact

We houden het hele productieproces nauw in de gaten, zodat we precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dat maakt je meubel uniek en bijzonder. Je krijgt een meubel waar niemand anders over beschikt. We helpen je om je huis helemaal jouw stijl te geven.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden met een passie voor het bewerken van hout en staal. Onze stijl is modern en tijdloos, geïnspireerd door de kunst van vandaag, morgen en de toekomst. OudHollands is iets waar we trots op zijn, maar het is niet de bron van onze creativiteit.

Unieke meubels en interieurs

Onze kasten zijn gemaakt van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en krachtig. We werken om te creëren, van ideeën op papier. Naar ontwerpen op de Mac. En tot functionele meesterwerken.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze thuisbasis, die als geen ander bij ons past. Onze creaties lijken soms door Koolhaas bedacht te zijn. Heeft ons werk zijn creatieve brein geïnspireerd? We versterken elkaar, dat is zeker zichtbaar.

Alles op maat

We doen het binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. We houden van Rotterdam. Onze klanten begrijpen en zien dat in details en in het geheel. We babbelen en poetsen. We praten over ontwerpen en schetsen. We polijsten van chroom en tafelbladen.

Bespreek de mogelijkheden

Wanneer je ons inschakelt om een interieur op maat te laten maken in onze werkplaats, bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Hierna maken we een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen. Door middel van intensief en persoonlijk contact zorgen we voor het gewenste resultaat. Wil je een tafel op maat laten maken in Rotterdam? Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

Uitgelichte projecten