Interieurbouw op maat

Interieurbouw op maat in Rotterdam

Voor interieurbouw op maat ga je naar Meubelmakerij Rotterdam BV. Heb je een origineel meubel nodig dat precies in jouw woning of kantoor past, maar vind je dit niet op de woonboulevard?

Kom dan naar Meubelmakerij Rotterdam BV. Wij zijn de specialist op het gebied van op maat gemaakte interieurbouw. Wij maken creatieve concepten voor interieurbouw op maat in Rotterdam en bieden al sinds 2007 totaaloplossingen op dit gebied.

Praktische en stijlvolle interieurbouw op maat in Rotterdam

Wij zijn er voor alle particulieren in Rotterdam die interieurbouw op maat nodig hebben. Denk hierbij aan verschillende meubels zoals kasten, maar ook wandmeubels en tafels. Wij hebben niet alleen oog voor esthetiek, maar ook voor praktische toepassingen. Daarnaast kunnen wij meer dan alleen die ene kast of tafel op maat maken; wij kunnen het gehele interieurconcept doorvoeren in je interieur. Door jouw wensen en eisen te combineren met onze kennis en ervaring, bereiken wij altijd het beste resultaat.

Ben je op zoek naar een meubelmaker in Rotterdam die jouw tafel op maat kan laten maken? Meubelmakerij Rotterdam helpt jou bij het op maat maken van alle meubels. Bespreek daarom de mogelijkheden zodat wij kunnen voldoen aan jouw wensen.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie.
Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week.
Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Bespreek de mogelijkheden

Wanneer je ons inschakelt om in onze werkplaats in Rotterdam interieurbouw op maat te maken, bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Hierna maken we een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen. Door middel van intensief en persoonlijk contact zorgen we voor het gewenste resultaat. Wil je een tafel op maat laten maken in Rotterdam? Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

Uitgelichte projecten