Creatieve en professionele meubelmakers

Creatieve en professionele meubelmakers in Rotterdam

Bij Meubelmakerij Rotterdam BV werken professionele en creatieve meubelmakers. Wij zijn er voor ontwerpen, concepten, interieuroplossingen en meubels op maat. Wij houden namelijk van maatwerk. We hebben het hier dan niet alleen over maatwerk op het gebied van afmetingen, maar ook op het gebied van sfeer en stijl. We vinden het erg belangrijk dat onze op maat gemaakte meubels of interieuroplossingen volledig in de gewenste stijl gemaakt worden.

Creatieve en professionele meubelmakers in Rotterdam

Wil je een meubel of interieuroplossing op maat, dan schakel je natuurlijk professionele en creatieve meubelmakers uit Rotterdam in. Ook als je nog totaal geen idee hebt over de oplossing van je interieurprobleem, kun je ons inschakelen. Wij houden wel van een uitdaging en denken graag met je mee. Zo komen we tot een combinatie van uitgangspunten en vertalen we jouw wensen en ideeën naar een passend ontwerp op maat.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

We komen graag bij je langs

Onze meubelmakers komen graag bij je langs in Rotterdam om zelf de maten op te nemen en je wensen te bespreken. Zo krijgen we ook een goed beeld van de ruimte en kunnen we in dezelfde stijl een interieuroplossing op maat bieden. Op afspraak ben je van harte welkom om bij ons langs te komen in onze showroom en werkplaats in Rotterdam. Zo ervaar je onze werkwijze en zie je wat we al hebben weten te realiseren. Je kunt voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 10 7200855 of stuur een e-mail.

Uitgelichte projecten