Inloopkasten op maat

Inloopkast laten maken Rotterdam

Wanneer je een inloopkast wilt laten maken voor jouw woning in Rotterdam, neem dan contact op met Meubelmakerij Rotterdam BV. Een inloopkast is een interieuroplossing die eigenlijk altijd maatwerk vereist. Niet alleen als het aankomt op de afmetingen, maar ook op het gebied van esthetiek en sfeer. Een inloopkast moet praktisch zijn, maar ook mooi.

Een inloopkast geheel op maat laten maken in Rotterdam

Als je een inloopkast op maat wil laten maken door Meubelmakerij Rotterdam BV, dan word je betrokken bij het gehele proces. Van het ontwerp tot de daadwerkelijke bouw. Een inloopkast moet erg praktisch zijn. Wil je veel ruimte voor schoenen en wil je deze mooi tentoonstellen? Of wil je meer ruimte om je kleding mooi en netjes op te hangen? Wij bespreken graag al je wensen en zetten je ideeën om in een passend ontwerp in de gewenste stijl. Dit zien wij als een echte uitdaging; wij houden van maatwerk.

Intensief contact

Gedurende het gehele productieproces houden we intensief contact met elkaar, zodat wij precies het meubel maken dat aan jouw wensen voldoet. Dankzij ons heb je een meubel in huis staan dat niemand anders heeft. Dat maakt het pas echt bijzonder.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

Functie en vormgeving in harmonie

Wil je een inkoopkast door ons laten maken in onze werkplaats in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Dan maken wij een inkoopkast met een goede harmonie tussen functie en vormgeving. Door intensief persoonlijk contact zorgen wij voor een resultaat dat helemaal naar jouw wens is. Maak een afspraak om onze showroom en werkplaats te bezoeken. Dan kun je zien wat we zoal gemaakt hebben en hoe we dit aanpakken. Stuur ons een e-mail. of bel naar +31 10 7200855 om een afspraak te plannen. Ook bij vragen kun je ons bellen of mailen.

Uitgelichte projecten