Over ons

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout is onze passie .

Dit zijn wij

Bart Ronde

Meubelmaker, afwerktechniek

Leonard Luitwieler

Meubelmaker, communicatie

Ontstaan

Sinds 2007 bedenken, ontwerpen en maken Bart en Leonard creatieve oplossingen voor particulieren.
In 2014 zijn we onder de naam Meubelmakerij Rotterdam verhuisd naar Rotterdam.

Wij werken om te creëren, van krabbels op papier tot uitgewerkte plannen op de Mac.

Onze klanten snappen ons en wij begrijpen jou en je ziet dat terug in detail en in het grote geheel.

Werkwijze

Apart. Dat ben jij, wij en onze interieur oplossingen. Onze kasten lijken wel werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Samen bekijken wij de situatie en bespreken wij de ideeën. Een ontwerp wordt uitgetekend, naadloos aansluitend bij de opgegeven wensen. Intensief contact met jou gedurende alle fases van het ontwerp- en productieproces zorgen ervoor dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Verhuur werkruimte

Door het steeds opnieuw zoeken naar creatieve oplossingen voor onder meer kastruimte voor onze klanten ontstond het idee om veel efficiënter om te springen met onze eigen werkruimte. Het hebben van een enorme showroom oogt fantastisch en een kantoor waar je ook kan relaxen is echt iets voor nu, maar zijn onze klanten ermee geholpen? Wij dachten van niet. Naast meubels maken verhuren we de vierkante meters die wij toch niet gebruiken. De huurders inspireren ons en onze klanten merken dit direct in onze producten en prijsstelling.

Onze Groene Inzet

Op weg naar duurzaamheid is een belangrijk aspect voor ons als meubelmakers. We proberen zoveel mogelijk op de fiets te doen, zowel voor het woon-werkverkeer als voor klantbezoeken. We hebben zelfs twee bakfietsen waarop we ons gereedschap kunnen meenemen. Op dit moment gebruiken we nog wel een auto om de meubels naar de klant te brengen, maar voor alle andere ritten zetten we volledig in op fietsen. Als bedrijf bezitten we bewust geen bedrijfsauto of bus, omdat we onze ecologische voetafdruk willen verkleinen.