Slaapkamerkasten op maat

Waarom een slaapkamerkast op maat laten maken?

Jouw slaapkamer verrijken met de kast van je dromen? Meubelmakerij Rotterdam maakt het werkelijkheid. Met vier rechterhanden, een creatief stel hersens én heel wat ervaring, lukt het ons slaapkamerkasten op maat te maken. Precies zoals jij het voor ogen hebt.

Een overhemd hier en een sok daar: een slaapkamer is vaak dé plek in huis waar chaos de overhand neemt. Een goede kast is hier dan ook onmisbaar. En om optimaal gebruik te maken van de ruimte, laat je de afmetingen het liefst perfect aansluiten bij het beschikbare oppervlak, toch?

Daarbij: doordat jij zelf bepaalt hoe de kast wordt vormgegeven, geef je jouw slaapkamer nét dat extra gevoel van geborgenheid. Exact de kast die jij mooi vindt. Meteen op je netvlies nadat je ontwaakt uit je slaap. Een fantastisch begin van je dag, kun je wel zeggen.

Hoe wij te werk gaan

Dat wij niet zomaar in het wilde weg gaan timmeren en boren, dat zal je begrijpen. Klop je bij ons aan, dan brengen we eerst uitgebreid jouw wensen en eisen in kaart. Wil je bijvoorbeeld drie, zes of elf planken? Ga je voor twee, vier of misschien wel geen deuren? En neem je schuine of rechte zijden? Vertel het ons; we laten onze creatieve handen graag voor je wapperen. Bijna niets is te gek. Zelfs voor een volledige kastenwand of inbouw-slaapkamerkasten kun je bij ons terecht.

Slaapkamerkasten op maat: het materiaal

Waar je ook zelf inspraak in hebt: het materiaal dat we gebruiken. De basismaterialen die voornamelijk gekozen worden zijn gespoten MDF en houtfineer op MDF. Mocht jij echter ergens anders meer voor voelen, dan is dat altijd bespreekbaar.

Het verdere stappenplan

Hebben we jouw wensen helder, dan is het tijd voor het uitvoerende werk. Om ervoor te zorgen dat we niks over het hoofd zien en het proces gestroomlijnd verloopt, doorlopen we altijd een uitgebreid stappenplan. Die vind je hier.

Wat ons drijft

Wij trekken graag alles uit de (figuurlijke) kast om jouw droommeubel te realiseren. Waarom? Creatief als we zijn, houden we niet van  gekopieer en geplak. Net als ieder mens uniek is, hoort elk meubelstuk dat ook te zijn. Een vindingrijke wereld, waarin iedereen precies het meubilair heeft waar hij/zij blij van wordt: dát is waar wij van dromen.

Eigen werkplaats

Wij zijn ambachtslieden en verstaan ons vak. Bewerken van hout en staal is onze passie Oud Hollands is om trots op te zijn, niet onze inspiratie. Wij zijn van nu en morgen, ook volgende week. Tijdloos op onze manier.

Unieke meubels en interieurs

Onze archiefkast is van staal met een laagje hout. De koffie is van de buren, eerlijk en robuust. Wij werken om te creëren, van schetsen op papier. Naar plannen op de Mac. En tot functionele ontwerpen.

Goed bereikbaar in Rotterdam. Gratis parkeren.

Wij zijn kinderen van het Rotterdam van de naoorlogse architectuur. Rotterdam is onze werkomgeving en past als een jas op maat. Onze kasten lijken soms werk van Koolhaas. Of inspireerde ons werk zijn creatieve brein? We vullen elkaar aan dat is wel duidelijk.

Alles op maat

Wij doen binnen. Van woonkamer, keuken tot werkkamer. Wij houden van Rotterdam. Onze klanten snappen en zien dat in details en in het geheel Wij lullen en poetsen. Praten over schetsen en ontwerp. Poleren van chroom en tafelbladen.

De slaapkamerkast van je dromen werkelijkheid maken?

Kun je niet wachten je huis te voorzien van één of meerdere slaapkamerkasten op maat? En denk je dat onze creatieve geest je daarbij kan helpen? Neem direct contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over je wensen, eisen en de opties. En natuurlijk doen we dat onder het genot van een heerlijke Rotterdamse kop koffie!

Zij gingen je voor

Meubelmakerij Rotterdam heeft al heel wat slaapkamerkasten op maat gemaakt. En we kunnen je vertellen: het plezier dat we daaruit halen is ontzettend groot. Stel je maar eens voor: een plaatje in iemands hoofd transformeert langzaam maar zeker tot een ontwerp op de tekentafel. En die getekende lijntjes, die brengen wij vervolgens écht tot leven. Tof, toch? Welke projecten we onder meer gedaan hebben ontdek je hier.

Bezoek ons in de showroom

Slaapkamerkasten op maat laten maken is niet zomaar iets. Er komt best wat bij kijken en dat je misschien advies nodig hebt is dan ook niet gek. In onze showroom vraag je daarom de personen achter Meubelmakerij Rotterdam het hemd van het lijf. Wij helpen je bij je keuze en vertellen je alles wat je moet weten over je slaapkamer en kasten op maat. Bovendien: dit is de uitgelezen kans om met eigen ogen te zien hoe zo’n meubelstuk ter wereld komt. Onze werkplaats grenst hier namelijk direct aan vast! Laat je even weten wanneer je komt?

Uitgelichte projecten